UVJETI DOSTAVE

POŠTARINA I OTPREMA ROBE

Dostava se vrši dostavnim službama INTEREUROPA ili GLS te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske unutar 2-5 radnih dana i Europske Unije unutar 4-7 radnih dana.

Cijena dostave je ovisna o težini, volumenu I otkupnini I kreće se u sledećim iznosima

Od o,01kg do 10kg – 6,00 eura

za područje RH, osim u slučaju kada vrijednost robe prelazi 99,00 eura. U tom slučaju dostava je besplatna.

*Za pošiljke koje odstupaju od gore navedenih primjenjuje se cjenik dostavnih službi i nakon provjere o mogućnostima slanja.

Cijene za dostavu na području EU Mogu se pronaći na stranici www.leone1947.hr.

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju.

Sa dostavljenim proizvodom se dobiva dostavnica a maloprodajni fiskalni račun stiže na adresu e-pošte koju ste ostavili prilikom kupnje proizvoda.